Niedziela, 9 czerwiec 2024, 21:58
Szukam mocnego zapachu z charyzmą, który pachnie podobnie, jak Terre D'Hermes Eau Givree po 24h na ubraniu. Wymienionym zapachem powyżej psikałem się wczoraj. Wczoraj pachniał ten zapach inaczej, i dziś pachnie inaczej. Dziś po przytknięciu nosa do ubrania, poczułem zapach bardzo podobny do tego, który spotkałem tylko u dwóch osób w moim życiu i nie czułem go nigdy nigdzie indziej. Ten zapach kojarzę od dzieciaka i kojarzy mi się on tylko z jednym człowiekiem, z którym nie utrzymuję kontaktu, lecz gdy raz na ruski rok go spotkam, to pachnie on właśnie w ten jeden jedyny niepowtarzalny sposób. Było go czuć non stop u niego od zawsze, jako signature scent, i teraz po latach spotkałem kogoś tak pachnącego w tłumie ludzi w kinie, jednak nie zidentyfikowałem tej osoby. Mam 29 lat i dopiero w tym roku spotkałem osobę pachnącą w taki sam sposób, jak tamten człowiek z dzieciństwa. Zawsze gdy ten człowiek był w moim otoczeniu, to dominował on swoim zapachem pokój, dom, samochód. Gość z charyzmą, wie, czego chce i sięga po swoje, co z resztą pokazuje ten zapach. To także powiedział bym, był zapach bardzo elegancki, taki jakby z wyższych sfer. Projekcja bardzo duża była tamtego zapachu, wręcz smuga się za gościem ciągnęła. Miał zawsze wypachniony tym zapachem też samochód.
Może ktoś z Was kojarzy, co tu można by dopasować? Nie jestem niestety w stanie nazwać nut zapachowych jeszcze o które mi chodzi... A bardzo mi siedzi w głowie ten mocny zapach, który chciałbym odnaleźć, jeśli spotkam się z tym człowiekiem za jakiś czas, to się spytam i opiszę tutaj :-) Jednak do tego momentu liczę na to, że może uda się jakoś zbliżyć chodź trochę do tego, czego szukam :-)
Ogólnie szukam zapachów jak najbardziej unikalnych, ale żeby nie zabijały otoczenia :-)
Może ktoś z Was kojarzy, co tu można by dopasować? Nie jestem niestety w stanie nazwać nut zapachowych jeszcze o które mi chodzi... A bardzo mi siedzi w głowie ten mocny zapach, który chciałbym odnaleźć, jeśli spotkam się z tym człowiekiem za jakiś czas, to się spytam i opiszę tutaj :-) Jednak do tego momentu liczę na to, że może uda się jakoś zbliżyć chodź trochę do tego, czego szukam :-)
Ogólnie szukam zapachów jak najbardziej unikalnych, ale żeby nie zabijały otoczenia :-)