Środa, 24 sierpień 2011, 15:24
Nurtuje mnie hipotetyczna zależność trwałości zapachu od grupy krwi bo, że dieta ma bezpośredni wpływ na pH skóry, a więc zmniejsza lub zwiększa trwałość zapachu jest oczywiste.
Mam A i suchą skórę. Pachnidła w składzie których jest pieprz trzymają stosunkowo krótko, natomiast pachnidła z nutą czarnej porzeczki znacznie dłużej. Zauważyłem też, że dieta uboga w tłuszcz zwierzęcy w połączeniu z wieksza ilością kawy zmniejsza i projekcję i trwałość pachnideł.
Jakie są Wasze spostrzeżenia w temacie?
Mam A i suchą skórę. Pachnidła w składzie których jest pieprz trzymają stosunkowo krótko, natomiast pachnidła z nutą czarnej porzeczki znacznie dłużej. Zauważyłem też, że dieta uboga w tłuszcz zwierzęcy w połączeniu z wieksza ilością kawy zmniejsza i projekcję i trwałość pachnideł.
Jakie są Wasze spostrzeżenia w temacie?